Aanvraag ondersteuning

Heb je een idee voor de programmering van Stad als Podium, maar heb je ondersteuning nodig om het idee te realiseren? Dan helpen wij je graag!

Artistieke, organisatorische, facilitaire of promotionele ondersteuning
Misschien heb je een fantastisch idee qua inhoud, maar heb je hulp nodig bij de realisatie op locatie, publieksvoorzieningen en andere facilitaire randvoorwaarden. Of krijg je juist dat allemaal wel voor elkaar, maar heb je artistieke hulp nodig bij de inhoud. Of kun je het niet alleen, en wil je het graag in co-creatie met andere organisaties ontwikkelen. Wat je vraag ook is, stel hem vooral.

Financiële ondersteuning
Omdat we de culturele kracht in Harderwijk graag stimuleren, kun je ook een aanvraag doen voor financiële ondersteuning om een bepaald idee te realiseren. Wij zijn echter uitdrukkelijk geen subsidieloket, hiervoor verwijzen we je naar de evenementensubsidies en culturele subsidies van de gemeente. Financiële ondersteuning is alleen mogelijk indien je idee echt een aanvulling is op onze programmering qua diversiteit in planning, disciplines, doelgroepen, locaties etc.

Aanvraagformulier
Vraag ondersteuning aan door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Onze programmaraad bespreekt maandelijks de binnengekomen aanvragen en bekijkt of en hoe ze je verder kunnen helpen.