NMBRS

NMBRS heeft de afgelopen jaren in hun Haagse oefenruimte gesleuteld en geschaafd aan het creëren van hun unieke sound. Deze uitgebalanceerde, dansbare en opzwepende songs laten geen mens onberoerd. De alternatieve popband released lente ’18 hun debuut EP.

In de zomer van 2018 is deze gelijknamige debuut EP verschenen. Samen met Jasper Zuidervaart (o.a. Chef’Special) zijn er euforische en krachtige nummers geschreven met diepgang én toegankelijke melodieën. Het resultaat is een EP vol uitgebalanceerde en onweerstaanbaar energieke songs die geen mens onberoerd laten.

Support act: James Burki

Groots, Euforisch en romantisch zijn maar een maar een paar woorden die het geluid en emotie van James Burki omschrijven. In zijn muziek mengt hij sterke melodische hooks met massale drums en zwevende gitaar geluiden, zijn muziek is te vergelijken met Owl City, The Cure en Oasis met veel invloeden van de pop-punk uit de jaren ’90 en ’00.

Datum & tijd
26 oktober 2019, 20.00 uur

Locatie
Estrado

Tickets & info
estrado.nl