Mississippi Mud Pie

Voor de tweede keer staan ze in Estrado. Heb je ze de vorige keer gemist? Dan is dit jouw herkansing!  

De band neemt je mee met hun muziek die recht uit het hart komt. De blues rock formatie kan als geen ander pakkende ritmes spelen met gemakkelijk herkenbare melodieën. Zo spreekt de band al snel elke muziekliefhebber aan. 

De naam van de band is gebaseerd op een lekkernij die zijn oorsprong kent in het zuiden van de States. Dit is namelijk ook de streek waar de blues oorspronkelijk vandaan komt. “Melt and mix” zegt het receptenboek over de lekkernij. En de band laat zich daardoor graag inspireren. Ze brengen een aanstekelijke combinatie van invloeden en smaken: blues, rock, funk, pop.

In de traditie van hoe de bedenkers van de blues het waarschijnlijk bedoelden en geïnspireerd door degenen die ermee verder gingen, brengt Mississippi Mud Pie nummers die snel vertrouwd klinken maar die je toch ook telkens weer verrassen. Dit maakt het erg moeilijk om stil te blijven zitten bij de liedjes die Mississippi Mud Pie je voorschotelt. 

De Amsterdamse band bestaat uit: Nienke de Jong (zang), Jan-Willem Kanis (gitaar, blues harp en zang), Niek Versfeld (keyboard en zang), Guillaume Lo-A-Njoe (bas) & Bert Timmermans (drums). 

Datum & tijd
1 november 2019, 20.00 uur

Locatie
Estrado

Tickets & info
estrado.nl