Sjors & Ruud, Pas gezaaid gras

Vrolijke familievoorstellingen voor iedereen vanaf 4 jaar op Pas gezaaid gras! Met de gezellige en energieke voorstelling Vreemde Eend en het spannende avontuur vol poppentheater bij Soep van de Dag word dit een middag die het hele gezin niet snel zal vergeten.

Datum & tijd
20 oktober 2019, 10.00 uur

10.15 uur: Vreemde eend
11.15 uur: Soep van de dag
12.15 uur: Vreemde eend
13.15 uur: Soep van de dag

Voorstellingen
Sjors & Ruud theatermakers – Soep van de dag
Aan het water bevindt zich een pittoresk restaurantje voor alle waterdieren. De eigenaar Billy is een sloddervos. Al het plastic afval gooit hij in een hoek van het restaurant. Maar wat gebeurt daar? De Vraatfloep komt tot leven en heeft honger! Het wil meer en meer, en dan…

In deze familievoorstelling nemen Sjors & Ruud je mee in een spannend avontuur samen met allemaal waterdieren. Vol humor, interactie en poppenspel gaan ze het gevecht aan tegen de Vraatfloep.

Jehee vertelt – Vreemde eend
Eibert is een vreemde eend, althans dat vinden alle andere eenden. Ze vinden hem zo vreemd dat ze hem zelfs een mietje noemen. Als zijn vader hem ook zo noemt, rent Eibert weg van huis. Maar dan staat Eibert een avontuur te wachten, die alle eenden doen in zien dat zelfs vreemde eenden helden kunnen zijn.

Vreemde Eend is een vrolijke energieke voorstelling over pesten, anders zijn en jezelf blijven. Twee acteurs, één koffer en heel veel petjes. Een voorstelling voor de hele familie waar iedereen zich kan herkennen, want wie is er nou geen vreemde eend?

Locatie
Mess, Harderwijk

Tickets
€ 7,50

Tickets zijn online te koop via deze link. Liever persoonlijk contact? Koop dan je ticket bij het Toeristen InformatiePunt (TIP) aan de Markt 10 in Harderwijk of reserveer via 06-10006180.

Meer info
facebook.com/events/483865872381312/ 
facebook.com/stadalspodiumharderwijk