Sjors & Ruud, Pas gemaaid gras

Kom er lekker bij zitten en geniet van het talent op Pas gemaaid gras! Laat je verrassen met vier verschillende optredens, van kleinkunst en toneel tot cabaret en dans. Met onder andere hilarische en meeslepende liedjes van Siebe Palmen en poëtische dans van Chronos.

Datum & tijd
19 oktober 2019, 20.00 uur

Voorstellingen
Siebe Palmen – Ons als gewicht
Hij is mensenschuw, introvert en beroepskluizenaar in de dop. Toch werkt hij ook al zijn halve leven met veel plezier in de horeca, is hij niet vies van een feestje en maakt graag nieuwe vrienden. Zanger/liedschrijver Siebe Palmen zet in dit programma uiteen waarom hij het liefste alleen op de wereld zou zijn, en dat toch ook nooit zou kunnen volhouden. Met kleine liedjes en grote impact.

Chronos – The Three Graces
The Three Graces is een dansvoorstelling over de herontdekking van vrouwelijkheid waarin het klassieke schoonheidsideaal wordt bevraagd. CHRONOS onderzoekt hoe de sensuele, haast onwerkelijke vrouw uit barokschilderijen zich verhoudt tot het brede concept van vrouw zijn in de huidige tijd.

Frank Brasser
Frank Brasser (1988) is de ambachtelijke warme poetsenbakker van de comedywereld. Captiverende verhalen wisselt hij af met scherpe en absurdistische one-liners.

Sjors & Ruud theatermakers – Mag ik al naar huis?
Sjors & Ruud op het 40 jarig huwelijksfeest van Gert & Teunie Brouwer. Al 40 jaar hetzelfde liedje. Is er ruimte voor verandering en nieuwe inzichten? Of dansen we door in de wereld die we kennen? Laat weten of je komt naar de ouderwetse meezingers, speeches, openingsdansen en blokjes kaas.

Locatie
Mess, Harderwijk

Tickets
€ 15

Tickets zijn online te koop via deze link. Liever persoonlijk contact? Koop dan je ticket via het Toeristen InformatiePunt (TIP) aan de Markt 10 in Harderwijk of reserveer via 06-10006180.

Meer info
facebook.com/events/607093963031555/ 
facebook.com/stadalspodiumharderwijk