UIT Harderwijk

Op de Markt, voor het Oude Stadhuis, zorgen de cultuuraanbieders van Harderwijk voor een bruisende start van het culturele seizoen. In de middag zijn er optredens van de lokale amateurverenigingen. ’s Avonds staan artiesten en muzikanten op het programma. De avond wordt afgesloten met een film in het Hortus Park. Een gezellige dag vol cultuur in Heerlijk Harderwijk!

Met medewerking van: Theater Harderwijk, Catharinakapel, Estrado, Popschool, Cultuurkust, Stadsmuseum, Marius van Dokkum museum, Filmhuis Harderwijk, Stichting Jeugdtheater, Theaterwerkplaats, Podiumspektakel, Literaire kring Apollo en Bibliotheek Noord West Veluwe. 

Datum & tijd
7 september 2019, 15.00 uur

Locatie
Markt & Hortuspark, Harderwijk

Tickets
Vrij entree

Meer info
uitharderwijk.nl
facebook.com/uitharderwijk