Teatro Só, Sómente

Stad als Podium laat deze zomer een voorproefje zien van de buitenprogrammering: voorstellingen op straten en pleinen, in parken en op andere bijzondere locaties in de binnenstad van Harderwijk. Vanaf 2020 zal gedurende de zomermaanden regelmatig straattheater, dans en circus te zien zijn in de buitenlucht. Stad als Podium werkt hiervoor nauw samen met Stichting Zomertheater Amersfoort (ZTA).

Hij is vergeten door vrienden en familie, of zelfs verlaten. Door gebrek aan tijd, of doordat het leven van zijn dierbaren sneller voort vliegt dan dat van hemzelf. Weg is zijn succes van vroeger, zijn veroveringen en die leuke baan. Hij is gewoonweg alleen. Wandelend door de stad wacht hij op verandering, op het moment dat er iets gebeurt. Alleen, op een parkbankje, in de leegte van de dag werd Sómente geboren. Een poëtische voorstelling uit Portugal over de eenzaamheid van een oude man.

Tip: neem je picknickmand mee!

Datum & tijd
9 augustus 2019, 17.00 uur

Locatie
Hortuspark, Harderwijk

Tickets
Vrij entree. Beslis na afloop wat je betaalt.

Meer info
facebook.com/stadalspodiumharderwijk