Ricciotti Ensemble

Stad als Podium laat deze zomer een voorproefje zien van de buitenprogrammering: voorstellingen op straten en pleinen, in parken en op andere bijzondere locaties in de binnenstad van Harderwijk. Vanaf 2020 zal gedurende de zomermaanden regelmatig straattheater, dans en circus te zien zijn in de buitenlucht. Stad als Podium werkt hiervoor nauw samen met Stichting Zomertheater Amersfoort (ZTA).

Het Nederlandse Ricciotti ensemble bestaat uit 42 jonge enthousiaste musici en speelt overal en voor iedereen symfonische muziek. Zoals ieder mens een gelijk recht heeft op geluk, heeft ieder mens een gelijk recht op muziek. Symfonische muziek is vaak voorbehouden aan een beperkte groep mensen op een beperkte hoeveelheid locaties. Ricciotti zet zich ervoor in om symfonische muziek overal te kunnen laten klinken en iedereen ermee in aanraking te laten komen.

Tip: neem je picknickmand mee!

Datum & tijd
28 juli 2019, 12.00 uur

Locatie
Plantagepark, Harderwijk

Tickets
Vrij entree. Beslis na afloop wat je betaalt.

Meer info
facebook.com/stadalspodiumharderwijk