Île O, Barolosolo

Stad als Podium laat deze zomer een voorproefje zien van de buitenprogrammering: voorstellingen op straten en pleinen, in parken en op andere bijzondere locaties in de binnenstad van Harderwijk. Vanaf 2020 zal gedurende de zomermaanden regelmatig straattheater, dans en circus te zien zijn in de buitenlucht.Stad als Podium werkt hiervoor nauw samen met Stichting Zomertheater Amersfoort (ZTA).

Een circusshow kniediep in het water? Waarom niet! Twee clowns treden in de schijnwerpers in deze uitzonderlijke show uit Frankrijk, waarbij een Chinese paal een fluit wordt, water verandert in een trommel, een gitaar en een banjo die zonder angst draaien op draaikolken, en het podium… is gevuld met water. Île O is plezier voor kinderen én hun ouders.

Datum & tijd
14 juli 2019, 17.00 uur

Locatie
Markt, Harderwijk

Tickets
Vrij entree. Beslis na afloop wat je betaalt.

Meer info
facebook.com/stadalspodiumharderwijk